Internacional

Liverpool i Manchester City es reparteixen els punts (0-0)

Futbol. Un penal fallat per Mahrez en el 85’ impedeix al conjunt de Guardiola aconseguir la victòria en un partit en què no han sabut aprofitar la seva superioritat

Empat sense gols a Anfield en el partit de la jornada a la Premier League, que enfrontava el Liverpool i el Manchester City, dos dels màxims aspirants a la lliga. L’inici del Liverpool ha estat asfixiant per als citizens, a qui ha costat apropar-se a Alison. Quan ho han aconseguit, però, ho han fet amb cert perill. Els reds han dominat el primer quart d’hora però els de Guardiola han aconseguit anivellar les forces i ha tingut més la pilota i ha estat superior als locals. Cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per desfer l’empat, tot i que els de Manchester han estat els que s’han apropat amb més serenor.

En la represa, els dos equips s’han animat i els entrenadors han mogut fitxa. El City, que ha estat superior als reds, ha demanat un penal per mans de Van Dijk però l’àrbitre ha assenyalat falta de Fernandinho sobre el defensa holandès. Mahrez ha tingut dues ocasions clares per avançar als de Guardiola, però en les dues la pilota ha sortit fregant el pal. Salah i Sturridge no ha pogut transformar un parell d’ocasions davant d’Ederson que hauria posat per davant als de Jurgen Klopp, tot i que la més clara l’ha tingut el Manchester City. En el 85, Riyad Mahrez ha desaprofitat un penal per donar el triomf al City, quan el seu xut ha sortit per sobre del travesser d’Alison.

Amb aquest empat, Manchester City i Liverpool mantenen la igualtat a la part alta de la taula, amb 20 punts, els mateixos que el Chelsea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)