Més futbol

Vinícius reactiva el Madrid

Copa. El nou Madrid de Santiago Solari deixa encarrilada l’eliminatòria dels setzens de final contra el Melilla amb protagonisme destacat del brasiler, titular per primer cop, i Odriozola

MELILLA 0 REAL MADRID 4

MELILLA:Dani Barrio, Carrión, Mahanan, Richi Segura, Chakla, Alfonsito, Igor Martínez (Brahim, 75’), Otegui, Lolo Garrido (Fran Bueno, 84’), Ruano i Qasmi (Brian Martín, 70’).REAL MADRID:Keylor, Reguilón, Sergio Ramos (Nacho, 46’), Javier Sánchez, Odriozola, Llorente, Asensio (Cristo, 83’), Ceballos, Vinícius, Lucas Vázquez i Benzema (Valverde, 46’).GOLS:0-1 (28’) Benzema. 0-2 (45’) Asensio. 0-3 (79’) Odriozola. 0-4 (92’) Cristo.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Grogues a Chakla, Javier Sánchez i Lucas Vázquez.

Sense grans ostentacions però completant un partit seriós, el Real Madrid va deixar ben encarrilat el seu primer assalt a la copa en l’anada dels setzens de final. Més enllà del resultat, un 0-4 que deixa l’equip madridista amb un peu i mig en la següent eliminatòria, l’estrena del conjunt blanc en la competició del KO va estar marcada pel debut de Santiago Solari com a nou cap visible del madridisme. Tot i tractar-se d’una situació previsiblement circumstancial, el relleu de Lopetegui, catalogat com a “provisional” pel mateix club, va servir per observar les primeres línies mestres del preparador argentí.

Mantenint el dibuix del 4-2-3-1 habitualment utilitzat fins ara en el filial, amb Asensio inicialment situat a la mitjapunta i després com a 9, la primera titularitat de Vinícius Júnior va ser una de les notes més destacades del duel disputat a l’Álvarez Claro. Gairebé inèdit en l’era Lopetegui –dotze minuts en catorze compromisos– i motiu de discòrdia entre Florentino i el ja destituït tècnic per les seves reiterades absències, el jove futbolista brasiler va tenir una estrena prometedora contra el Melilla.

Reivindicat i signant un partit molt complet, Vinícius va donar mostres del talent que atresora, fent l’assistència del 0-2 d’Asensio poc abans del descans, iniciant l’acció del 0-3 d’Odriozola ja en el segon temps i disposant de nombroses ocasions de gol per marcar al llarg del partit.

Odriozola alça la veu
Precisament, el mateix Odriozola va ser un altre dels noms propis de la nit. Suplent en el clàssic tot i la lesió de Carvajal –el seu lloc el va ocupar Nacho–, el lateral basc va ser un punyal per la banda, va aconseguir el seu primer gol com a madridista i va repartir les dues assistències que van servir per obrir i tancar el marcador, obra de Benzema i Cristo, debutant amb el primer equip en la nit d’ahir. Escollit com a solució “provisional” per redreçar el rumb del Madrid en les properes dues setmanes, Solari vol guanyar-se el crèdit necessari, i qui sap si guanyar-se una continuïtat que a hores d’ara està en l’aire.

Copa
16ns (anada)
Ebre - València
1 - 2
1-0 (62’) Amelibra. 1-1 (71’) Santi Mina. 1-2 (80’) Santi Mina
Lugo - Llevant.
1-1
1-0 (11’) Cristian. 1-1 (52’) Mayoral
Leganés - Rayo Vallecano.
2- 2
0-1 (15’) Álvaro García. 0-2 (21’) Alegría. 1-2 (31’) En-Nesyri. 2-2 (72’) En-Nesyri
Sant Andreu - Atlético.
0-1
0-1 (33’) Gelson Martins
Melilla - R. Madrid
0-4
0-1 (28’) Benzema. 0-2 (45’) Asensio. 0-3 (79’) Odriozola. 0-4 (92’) Cristo.
Còrdova - Getafe
1-2
1-0 (26’) Bruno (p.p.). 1-1 (45’) Mata. 1-2 (90’) Mata.
Alavés - Girona
2-2
0-1 (18’) Alcalá. 1-1 (63’) Sobrino. 2-1 (88’) Martín. 2-2 (96’) Èric Montes.
Mallorca - Valladolid
1-2
0-1 (8’) Verde. 0-2 (35’) Verde. 1-2 (67’) Sergio.
Cultural L. - Barça
0-1
0-1 (91’) Lenglet.
Sporting - Eibar
12 h
Celta - Real S.
16.15 h
Villanovense - Sevilla
16.15 h
Almeria - Vila-real.
18.30 h
Cadis - Espanyol
18.30 h
Racing - Betis
20.45 h
Athletic - Osca
ajornat *Partits televisat als diversos canals de beIN La Liga

ELS VESTIDORS

L’he vist molt bé, està adaptant-se. Vinícius va creixent i madurant, perquè el talent ja el té, però el futbol són més coses
No sé si continuaré, en tinc prou amb el d’avui. Ara toca centrar-se en el pròxim partit
Santiago Solari
entrenador del real madrid
El més important era agafar bones sensacions. Les últimes hores han estat dures
Álvaro Odriozola
defensa del real madrid
El comunicat sobre Lopetegui no era una crítica a ningú. És un gran professional
És
Emilio Butragueño
director de relacions institucionals del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)