1a divisió

Amb l’interí al capdavant

1a divisió. Sense haver trobat encara cap relleu per a Julen Lopetegui, Santiago Solari, nomenat pel Real Madrid “substitut provisional” del tècnic guipuscoà, tornarà a dirigir l’equip, avui contra el Valladolid

Santiago Solari continua al capdavant del Real Madrid. El tècnic argentí, entrenador del filial fins a la destitució de Julen Lopetegui dilluns passat, dirigirà un nou partit del primer equip. Després d’orientar el conjunt a Melilla en la copa (0-4), ho farà ara en la lliga, aquesta tarda al Santiago Bernabéu contra el Valladolid. “No em plantejo res. Només em fixo en el proper partit, que és l’únic que he de fer i que puc fer”, va assegurar ahir el tècnic en roda de premsa, nomenat pel club blanc “substitut provisional” de Lopetegui, però que es podria acabar quedant en el càrrec a causa de les dificultats que està tenint Florentino Pérez per trobar un relleu.

I és que, com ja li va passar a l’estiu, el jerarca de l’entitat blanca no aconsegueix un entrenador que li faci el pes. Després de l’adeu de Zinedine Zidane, tècnics com Massimiliano Allegri i Julian Nagelsmann van refusar la proposta, mentre que amb Mauricio Pochettino tampoc hi va haver acord abans d’acabar contractant Lopetegui, i ara l’escenari s’assembla bastant al d’aleshores. L’opció d’Antonio Conte s’ha refredat, quan s’entreveia com el candidat número u, i l’altra alternativa que s’ha posat damunt la taula, la de Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica, també és complexa. De fet, la federació belga va indicar que no ha rebut cap petició de negociació per part del Madrid, mentre que el tècnic català va assegurar que “no respondria ni perdria el temps” parlant sobre el tema.

D’aquesta manera, de moment, l’entitat madrilenya s’aferra a Solari, el seu interí. “Aquest equip ha guanyat les últimes quatre copes d’Europa que té el club i ells s’han de trobar”, va explicar l’argentí, que ahir, a diferència de la primera compareixença, no va apel·lar als “collons”. Per al duel, Solari té baixes importants en defensa, ja que ni Dani Carvajal, ni Raphael Varane ni Marcelo estan disponibles per lesió, encara que la incògnita és si a dalt alinearà Vinicius, que coneix del filial i que ja va jugar a Melilla. “Tots veiem el talent que té, és evident”, va dir.

Per la seva banda, el Valladolid arriba a la capital estatal encès, després de set partits invicte, però cautelós alhora. “El canvi d’entrenador és una arma de doble tall. Sempre s’agita l’arbre: els que juguen s’espavilen, els que no juguen volen participar, el tècnic fa canvis... És el Madrid més difícil que ens podem trobar”, va asseverar Sergio González.

No em plantejo res. Només em fixo en el proper partit, que és l’únic que he de fer i que puc fer
Santiago Solari
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Tres homes importants de la rereguarda, Marcelo, Varane i Carvajal, estan lesionats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)