1a divisió

Un guió conegut a Butarque

1a divisió. Tercer empat seguit fora de casa d’un Atlético gris i excessivament conservador

LEGANÉS 1 ATLÉTICO 1

LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Jonathan Silva, Siovas, Omeruo, Rodri Tarín, Juanfran (Carrillo, 72’), Rubén Pérez, Recio, Óscar Rodríguez, El Zhar (Ojeda, 67’) i En-Nesyri (Michael Santos, 77’).ATLÉTICO:Oblak, Filipe Luis, Lucas, Savic, Arias, Rodri, Saúl, Lemar (Thomas, 72’), Correa (Vitolo, 65’), Griezmann i Gelson Martins (Kalinic, 88’).GOLS:0-1 (69’) Griezmann. 1-1 (82’) Carrillo.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Grogues a Pichu Cuéllar, Jonathan Silva, En-Nesyri, Michael Santos, Lucas i Kalinic.

Butarque s’ha convertit en un petit malson per a l’Atlético. Incapaç de vèncer-hi després de tres visites, el conjunt de Simeone va enllaçar ahir el tercer empat al feu d’un Leganés que, lluny de l’irregular rendiment fora de casa, va tornar a demostrar que quan juga sota l’escalf del seu públic és capaç d’oferir la seva millor versió. Mancat de profunditat, imprecís en l’última passada i sense capacitat de donar resposta contra la poblada defensa rival, els colchoneros van completar una primera meitat per oblidar, i van marxar als vestidors sense haver rematat ni una sola vegada entre els tres pals de Cuéllar. Fins que va aparèixer la inspiració de Griezmann. Inèdit gran part del partit, un bon llançament de falta de l’internacional francès va permetre a l’Atlético avançar-se en el marcador. El ball de canvis amb el 0-1, però, va acabar afavorint Pellegrino, obligat a arriscar-se a la recerca de l’empat davant un Simeone conservador que va buscar refugi en la figura de Thomas per mantenir el resultat. Així, amb els visitants més pendents de defensar que de resoldre el duel, va arribar l’empat definitiu en una falta resolta amb suspens per Carrillo a vuit minuts del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)