Internacional

Més llenya al foc

‘Football Leaks’. Els mitjans que integren la xarxa d’investigacions EIC indiquen ara que el City hauria comès irregularitats en el pagament del sou de Mancini i que el Mònaco hauria ocultat injeccions de diners del seu propietari

Els mitjans que integren la xarxa d’investigacions a àmbit europeu, EIC (European Investigative Collaborations), continuen revelant informacions comprometedores. Després de posar sota sospita la UEFA, el PSG i el Manchester City, ahir van transcendir noves revelacions, referents també al club anglès. D’aquesta manera, d’acord amb el que va indicar la revista L’Espresso, Roberto Mancini hauria cobrat el seu sou com a entrenador del club citizen, al qual va dirigir entre el 2009 i el 2013, a través d’un altre equip, l’Al Jazira SCC d’Abu Dhabi, club al qual mai ha entrenat l’italià, i una empresa, Sparkleglow Holdings Ltd, amb seu en un paradís fiscal.

D’altra banda, Mediapart va publicar que el Mònaco hauria utilitzat un muntatge financer, amb societats domiciliades en paradisos fiscals, per encobrir injeccions de diners del seu propietari, Dmitri Ryblovlev, i així evitar infringir la normativa del fair play financer de la UEFA. Segons el mitjà, a partir del 2014, per tal d’evitar les sancions de l’ens europeu, el club hauria signat un contracte fictici amb AIM, una empresa amb seu a Hong Kong, que es comprometia a pagar a l’entitat monegasca 1.400 milions d’euros en deu anys en concepte de patrocini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)