Internacional

El City guanya el derbi i es manté líder (3-1)

Futbol. Els de Pep Guardiola han superat clarament el Manchester United i continuen primers de la Premier amb dos punts d’avantatge sobre el Liverpool

El Manchester City s’ha endut el derbi de Manchester després de superar clarament al United de Jose Mourinho. L’inici dels de Guardiola ha estat espectacular i els ha permès avançar-se ben aviat, en el minut 11, amb un gol de David Silva, que ha culminat una jugada construïda entre Sterling i Bernardo Silva. El Manchester United, però, ha reaccionat bé al gol i ha equilibrat les forces en una primera part en què els de Mourinho han tingut alguna ocasió per empatar.

En la represa, el Kun Agüero ha ampliar l’avantatge dels citizen després d’una recuperació de Fernandinho, situant el 2-0 en l’electrònic. El City dominava i, en una jugada aïllada, Martial ha escurçat distàncies des del punt de penal. Els red devils, però, no reaccionaven, i els de Guardiola han estat els dominadors del matx, amb una gran defensa que no s’ha deixat sorprendre. Gundogan, en el tram final, ha sentenciat després d’una assistència de Bernado Silva.

Amb aquest triomf, l’equip de Guardiola es manté com a líder de la Premier, amb dos punts d’avantatge sobre el Liverpool de Jurgen Klopp, que aquest migdia ha guanyat per 2-0 al Fulham.