Internacional

Boca i River empaten en l’anada de la final de la Libertadores (2-2)

Futbol. El conjunt ‘xeneize’ s’ha avançat en dues ocasions però no ha pogut mantenir l’avantatge en el segon temps per un gol en pròpia porteria

La final de la copa Libertadores ha començat amb un empat entre Boca Júniors i River Plate en un partit emocionant, sobretot amb una primera part molt intensa, com s’esperava. Boca s’ha avançat a la mitja hora de joc amb un gol de Wanchope Ábila, que ha recollit un mal rebuig del porter Armani. La resposta de River, però, no s’ha fet esperar i Lucas Pratto ha empatat en la jugada següent amb un xut creuat que Rossi, que ha fet una gran primera part, no ha pogut aturar. Els millonarios han estat superiors, però han desaprofitat diverses ocasions, cosa que no ha fet el conjunt xeneize, que s’ha tornat a posar per davant gràcies a un gran cop de cap de Benedetto abans del descans.

En la represa, els locals han fet un pas endavant però quan millor estaven jugant, River Plate ha empatat. Ha estat en el 61’ amb un gol d’Izquierdoz en pròpia porteria. El ritme intens del primer temps ha quedat enrere i cap dels dos equips han volgut arriscar més del compte. Boca Juniors, però, volia recuperar l’avantatge amb què havia començat el segon temps i que li pogués facilitar una mica les coses de cara al partit de tornada, que es disputarà el proper cap de setmana al Monumental, estadi de River. Franco Armani ha evitat la diana de Boca després d’una gran jugada de Carlos Tévez que el Pipa Benedetto ha fallat davant el porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)