1a divisió

Griezmann no perdona i impedeix la remuntada

1a divisió. El Valladolid va igualar un 0-2 a l’Atlético en el primer quart d’hora de la segona part, però el francès va decidir en el tram final

VALLADOLID 2 AT. MADRID 3

VALLADOLID:Masip; Antoñito, Calero, Kiko Olivas, Nacho; Keko, Alcaraz, Míchel (Borja, 86’), Toni Villa (Leo Suárez, 75’); Óscar Plano (Verde, 83’) i Ünal.ATLÉTICO DE MADRID:Oblak; Arias, Savic, Godín, Filipe Luis (Thomas, 59’); Correa (Gerson, 75’), Rodrigo, Koke, Saúl; Griezmann i Kalinic (Vitolo, 69’).GOLS:0-1 (26’) Kalinic. 0-2 (45’) Griezmann (p). 1-2 (56’) Calero. 2-2 (63’) Saúl (p.p.). 2-3 (79’) Griezmann.ÀRBITRE:Alberto Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Targetes grogues a Óscar Plano, Toni Villa, Kiko Olivas, Koke i Alcaraz.

L’Atlético de Madrid va sumar tres punts al Nuevo Zorrilla en un partit que no va controlar i en què va decidir l’encert d’Antoine Griezmann. Sense merèixer un premi tan gran, els de Simeone van aconseguir una còmoda diferència de dos gols en la primera part. Kalinic va obrir el marcador, assistit per Griezmann, als 26 minuts, i el francès va fer el segon, en el temps afegit abans del descans, en transformar un penal per d’unes mans d’Olivas que va detectar el VAR.

El Valladolid, que en els primers 45 minuts havia fet mèrits per marcar, estava rebent un càstig massa dur. Això sí, en el primer quart d’hora de la segona part l’equip de Sergio González va ser capaç de rosegar la defensa de l’Atlético fins a aconseguir igualar el marcador: el central Calero, rematant un córner, va retallar la diferència poc abans que Saúl marqués en pròpia porta el 2-2, també en un servei de cantonada.

Griezmann, però, no havia dit l’última paraula. A deu minuts del final, una rematada seva, després d’un seguit de rebots en l’àrea de Masip, va acabar a la xarxa i va establir el 2-3 definitiu.