Champions

El Porto surt viu de Roma

Champions League. El doblet del jove italià Zaniolo va ser replicat amb una diana d’Adrián que deixa l’eliminatòria oberta

ROMA 2 PORTO 1

ROMA:Mirante, Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi, De Rossi, Cristante, Pellegrini (N’Zonzi, 83’), El Shaarawy (Kluivert, 90’), Zaniolo (Santon, 87’) i Dzeko.PORTO:Casillas, Alex Telles, Pepe, Felipe, Éder Militão, Hélio Pereira, Otavinho (Hernani, 84’), Héctor Herrera, Brahimi (Adrián 68’), Fernando (André Pereira, 76’) i Tiquinho.GOLS:1-0 (70’) Zaniolo. 2-0 (76’) Zaniolo. 2-1 (79’) Adrián.ÀRBITRE:Danny Makkelie (holandès). Grogues a El Shaarawy i Héctor Herrera.

Europa li prova, a la Roma. Immers en una constant irregularitat a Itàlia, el retorn a la màxima competició continental va permetre al conjunt de Di Francesco recuperar per un dia el somriure. Completada una primera meitat amb poc futbol i ocasions –el més destacat va ser una pilota al pal de Dzeko quasi al descans–, el protagonisme va quedar reservat per al tram final del duel. Nicolo Zaniolo, la jove sensació del futbol italià als seus 19 anys, semblava que deixava molt encarrilada l’eliminatòria gràcies a dues dianes gairebé consecutives, primer amb un xut creuat lluny de l’abast de Casillas i posteriorment recollint un rebuig per marcar a plaer. Minvat per les lesions en la línia ofensiva, l’entrada d’Adrián va ser transcendental perquè el seu equip sortís amb vida de l’Olímpic, en trobar-se gairebé sense voler amb una pilota morta després d’una rematada fallida de Tiquinho. Do Dragão dictarà sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)