Internacional

El City, sota sospita

Premier. La Federació Anglesa investiga possibles irregularitats en el fitxatge de Jadon Sancho després que el club de Manchester hagués pagat 230.000 euros al seu agent quan l’ara internacional anglès tenia 14 anys

La federació anglesa de futbol (FA) està investigant el Manchester City per un possible pagament irregular d’uns 230.000 euros que el conjunt citizen hauria fet a l’agent del futbolista Jadon Sancho, actualment a les files del Dortmund, quan aquest tenia 14 anys. Tot i no arribar a debutar mai amb el primer equip del City, Jadon Sancho va fitxar pels skyblue amb 14 anys procedent del Watford abans de posar rumb al Dortmund, l’agost de 2017. En aquell moment, segons informa Der Spiegel, el club de Manchester hauria escrit una carta al pare de l’internacional anglès oferint-li una proposta econòmica molt atractiva quan el seu fill es convertís en jugador professional, a més de pagar-li els 230.000 euros abans esmentats a Emeka Obasi, agent de Sancho.

En aquest sentit, la normativa de l’FA estableix que una entitat esportiva no pot oferir incentius econòmics a un jugador menor de 16 anys. Per aquest motiu, el City s’exposa a una dura sanció en cas que es demostri l’esmentada irregularitat, atès que el pagament per traspassos de menors d’edat està prohibit tan pel reglament de l’FA com pel de la FIFA. El City, doncs, podria enfrontar-se a una sanció similar a la imposada fa pocs dies pel Chelsea, que no és altre que la prohibició de fitxar durant les properes dues finestres de mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)