1a divisió

El Barça B recupera el to

2a divisió B. El filial blaugrana torna al camí del triomf en un partit que va quedar sentenciat en els primers 45 minuts gràcies a tres dianes

BARÇA B 3 ONTINYENT 0

BARÇA B:Iñaki Peña, Wague, Araujo, Mingueza (Chumi, 46’), Miranda, Monchu, Riqui Puig, Collado (Busquets, 77’), McGuane, Merveil (Kike, 69’) i Abel Ruiz.ONTINYENT:Craviotto, Sergio Albiol, Fuster, Enrique, Julen (Sergio Martín, 46’), Javi Llor (Chorques, 81’), Soler, Juanan (Alexandru, 55’), Zarzo, Fran Machado i Carbonell.GOLS:1-0 (9’) Carbonell, en pròpia porteria. 2-0 (11’) Collado. 3-0 (26’) Miranda.ÀRBITRE:Bueno Prieto.T.G.:al local Mingueza; i als visitants Fuster, Javi Llor i Sergio Martín.COMENTARI:El Barça B en va fer prou amb la primera meitat per sentenciar el duel gràcies a tres gols. I és que el partit va quedar molt ben encarrilat pel conjunt blaugrana en un parell de minuts en què Carbonell es va introduir a la seva porteria una centrada de Miranda quan mirava d’evitar la remantada de McGuane i, just després, Collado va fer el 2-0 després d’una altra assistència del lateral. En ple vendaval ofensiu culer, però, l’Ontinyent va tenir l’oportunitat de reduir distàncies des dels onze metres, però Iñaki Peña va aturar el penal i aquí va morir el partit. I és que l’omnipresent Miranda va tornar a ser decisiu, aquest cop per enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb tot sentenciat, la segona part va ser molt més tranquil·la i el Barça B no va patir.