1a divisió

Zidane recupera jerarquies

1a divisió. Isco marca i Marcelo assisteix en el seu retorn a l’onze per tombar un Celta que va topar amb Keylor Navas en l’inici del partit

REAL MADRID 2 CELTA 0

REAL MADRID:Keylor Navas, Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric (Valverde, 77’), Isco (Ceballos, 63’), Bale, Marco Asensio i Benzema (Mariano, 82’).CELTA:Rubén Blanco, Kevin Vázquez, David Costas, Araújo, Juncà (Hoedt, 4’), Okay (Fran Beltran, 75’), Lobotka, Brais Méndez, Pione Sisto, Boufal (Hjulsager, 68’) i Maxi Gómez.GOLS:1-0 (62’) Isco. 2-0 (77’) Bale.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià). Targeta groga a Bale.

OSCA 1 ALAVÉS 3

OSCA:Santamaría, Miramón (Rivera, 28’), Pulido, Mantovani, Diéguez, Ferreiro, Herrera, Moi Gómez ( Añor, 82’), Álex Gallar (Cucho, 61’), Ávila i Gallego.ALAVÉS:Pacheco, Ximo Navarro, Laguardia, Maripán, Martín, Pina, Brasanac (Manu García, 78’), Inui, Jony (Wakaso, 85’), Calleri i Bastón (Guidetti, 72’).GOLS:0-1 (11’) Calleri, de penal. 1-1 (14’) Chimy Ávila de penal. 1-2 (80’) Guidetti. 1-3 (86’) Calleri.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues a David Ferreiro, Laguardia, Maripán i PIna.

Zinedine Zidane va tornar a la banqueta i van canviar coses. No totes, perquè el Real Madrid va seguir sent un equip discontinu, a estones trencat, capaç de generar i també de contenir, però el marsellès va abraçar-se amb la seva gent, retornant galons a Isco i Marcelo, i va entregar la porteria a Keylor Navas, porter de les tres copes d’Europa. I el tico, que ara deixa en una situació difícil Courtois, va correspondre a la decisió amb una intervenció plena de reflexos per enviar a córner una rematada de cap de Maxi Gómez que hauria pogut canviar la sort del partit en una primera part en què al conjunt blanc li va costar connectar-se, i en què no va ser fins tocada la mitja hora que va generar una acció clara de gol amb una rematada de Gareth Bale al travesser.

Tot i un inici de partit prou estimulant, el celta va acabar diluint-se en la seva pròpia necessitat, la d’un equip que mira amb angoixa el precipici del descens, i el Madrid va acabar fent valer el seu múscul ofensiu després d’una represa en què els indultats van fer-se notar. Isco, enfrontat amb Santiago Solari, va arribar puntual al cor de l’àrea per reblar una centrada de Karim Benzema, sempre freqüentant la banda esquerra. I Marcelo, de retorn al carril, va completar la primera assistència de gol de la temporada en la lliga, a Bale, que amb una rematada mig atropellada amb la cama dreta, va donar el toc de gràcia a un Celta amb poca ànima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)