1a divisió

Torres es retira

Futbol. El davanter de Fuenlabrada, actualment al Sagan Tosu japonès, confirma que no continuarà jugant a futbol el curs vinent

L’estrella de Fernando Torres (Fuenlabrada, 1984) s’apaga definitivament. Després d’haver experimentat una temporada al futbol japonès, defensant la samarreta del Sagan Tosu, el davanter madrileny va anunciar ahir que penja les botes i posa fi a una prolífica trajectòria en què destaca el seu amor pel seu club fundador, l’Atlético de Madrid, i els seus èxits amb la samarreta de la selecció espanyola, que va coronar campiona de l’Eurocopa del 2008 marcant l’únic gol en la final i amb la qual també va celebrar el mundial del 2010 i l’europeu de dos anys més tard.

Campió d’Europa amb el Chelsea (2012), Torres oferirà demà al matí una roda de premsa a Tòquio per detallar els motius de la seva decisió i acomiadar-se del món del futbol en la seva etapa com a futbolista professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)