Champions

Un gol en l’últim minut descavalca el València

Champions League. Grup H. Ikonen, en l’afegit, fa justícia en un partit discret del conjunt de Celades, que es troba el gol sense mereixement

LILLA 1 VALÈNCIA 1

LILLA:Maignan, José Fonte, Çelik, Gabriel, Djaló (Bamba, 86’), Bradaric, André, Soumaré, Yazici (Remy, 71’), Luiz Araujo (Ikoné, 65’) i Osimhen.VALÈNCIA:Cillessen, Jaume Costa, Gabriel Paulista, Diakhaby, Wass, Parejo, Coquelin, Txerixev (Garay, 87’), Kondogbia (Carlos Soler, 46’), Gameiro (Lee Kang-In, 65’) i Maxi Gómez.GOLS:0-1 (63’) Txerixev. 1-1 (95’) Ikoné.ÀRBITRE:Aytekin (alemany).T.G.:als locals Çelik, Luiz Araujo, Djaló i Gabriel; al visitant Maxi.T.V.:al visitant Diakhaby, per doble amonestació (85’).

AJAX 0 CHELSEA 1

AJAX:Onana, Blind, Tagliafico, Veltman (Huntelaar, 89’), Álvarez (De Jong, 89’), Lisandro, Dest, Ziyech, Van de Beek, Tadic i Promes (Neres, 74’).CHELSEA:Kepa, Azpilicueta, Marcos Alonso, Zouma, Tomori, Kovacic, Jorginho, Mount, Willian (Pulisic, 66’), Abraham (Batshuayi, 71’), James (Hudson-Odoi, 90’).GOL:0-1 (86’) Batshuayi.ÀRBITRE:Hategan (romanès).T.G.:Lautaro i Tadic; i Zouma.

El València es va quedar amb un pam de nas en la seva visita a Lilla rebent el gol de l’empat en el temps afegit. La diana d’Ikoné va fer justícia a un partit en què els de Celades no van merèixer la diana de Txerixev, ja que amb prou feines van generar ocasions.

El València va xutar tres vegades a porta durant tot el partit, mentre que les arribades del seu rival van superar la vintena. Tot i això, l’acció es va desenvolupar més aviat en el segon temps, ja que la defensa visitant, amb un imperial Gabriel Paulista, va brillar per sobre de tothom.

Després del descans, una meravellosa jugada col·lectiva liderada per Parejo i que va passar per les botes de Maxi i Gameiro va acabar en la diana de Txerixev. A partir d’aquí, el Lilla va posar tota la carn a la graella però, de nou, la defensa de Celades es va imposar a totes les escomeses del rival. Cillessen va aturar dues ocasions que avisaven del perill dels locals però no va poder fer res en la darrera jugada del partit, en què Ikoné va recollir una pilota des de dins de l’àrea i va signar l’empat. Aleshores, el València feia deu minuts que jugava amb un home menys per l’expulsió de Diakhaby.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)