Champions

El València surt escaldat

Champions League. L’Atalanta passa per sobre (4-1) de l’equip de Celades, que necessitarà una gesta en la tornada a Mestalla

El València ha caigut sense retrets en la seva visita a l’Atalanta, màxim golejador de la Serie A (63 gols en 24 jornades) i tercer més realitzador del futbol europeu. Fent gala de les seves credencials, el conjunt de Bèrgam ha exhibit el seu múscul ofensiu doblegant l’equip d’Albert Celades amb una exhibició de futbol ofensiu iniciada en la primera meitat per Hateboer i per Josip Ilicic, que amb un golàs ha enviat el partit al descans ja amb 2-0. I ja en la represa, primer Freuler amb un nou xut molt ben angulat lluny de l’abast de Jaume Doménech i després novament Hateboer, en una cavalcada des de camp propi, han acabat d’obrir la ferida d’un València que enmig de la tempesta ha tingut un moment de reacció, en què ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un bon xut de Denis Txérishev des de la frontal. Una diana que dóna un bri d’esperança a un València que requerirà d’una nit màgica en la tornada a Mestalla per remuntar contra un equip que ja li ha demostrat que, tot i el resultat, també atacarà en la tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)