Internacional

Suspeses les cinc grans lligues

No hi haurà futbol aquest cap de setmana a Europa. Les cinc grans lligues del continent estan aturades per la crisi del coronavirus. Si la lliga italiana i també l’espanyola ja havien decretat la seva suspensió, ahir ho van fer la francesa, l’anglesa i l’alemanya. La federació francesa ja havia proposat dijous la suspensió del campionat i ahir ho va ratificar la Lliga de Futbol Professional. El campionat francès, a diferència de l’espanyol i l’italià, queda suspès de manera indefinida. L’espanyol, de moment, ha quedat suspès durant dues jornades, i l’italià, fins al 3 d’abril.

Pel que fa a la Premier, es va imposar el sentit comú després que alguns dels seus protagonistes hagin donat positiu per coronavirus. Dijous a la nit es va decidir que els partits, almenys aquest cap de setmana, es juguessin amb normalitat, amb públic, però poc després l’Arsenal va anunciar que el seu entrenador, el basc Mikel Arteta, havia donat positiu per coronavirus i tota la plantilla quedava en quarantena. Ahir, a primera hora del matí, era el Chelsea el club que anunciava que un dels seus jugadors, Callum Hudson-Odoi, també havia donat positiu de la Covid-19. Poc després, es van suspendre totes les competicions professionals fins al 3 d’abril.

També el sentit comú es va imposar a Alemanya amb la progressió de la malaltia. En un principi, s’havia decidit que la Bundesliga es jugués aquest cap de setmana a porta tancada i s’aturés dimarts fins al 3 d’abril, però ahir a la tarda van rectificar i van suspendre ja aquesta jornada i la competició fins al 3 d’abril. En el seu comunicat, la Bundesliga indica que s’havia pres la decisió després que més d’un club hagués comunicat sospites de positius en alguns jugadors. En la segona divisió ja havia donat positiu de coronavirus un jugador del Hannover i tot el Nuremberg està en quarantena.

LES ÚLTIMES

Ahir també van abaixar la persiana la Premier i la Bundesliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)