1a divisió

La Real torna dimarts a la feina

1a divisió. L’equip ‘txuri-urdin’ ofereix treballar als seus jugadors a la ciutat esportiva exercitant-se individualment o en grups reduïts sempre mantenint la distància de seguretat

La Real Sociedad és el primer equip de primera divisió que decideix tornar a la feina, aprofitant-se de les mesures acordades pel Govern central pel qual es reprendrà l’activitat laboral de les feines no essencials. Ho farà en entrenaments opcionals, de manera individual o en grups de dues o tres persones i respectant sempre les distàncies de seguretat. El club ha consultat amb l’Ertzaintza i ha obtingut el vistiplau.

Les activitats dels jugadors seran molt limitades: en primer lloc, no hi haurà l’entrenador; seran, a més, exercicis sense pilota i no podran ser utilitzades cap de les zones comunes (vestidors o menjadors). Els futbolistes sortiran del seu cotxe, es dirigiran directament al camp d’entrenament i quan acabin els exercicis tornaran al seu cotxe, sense passar pel vestidor ni cap altra zona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)