1a divisió

El govern frena la Real Sociedad

Coronavirus. El Consell Superior d’Esports ha recordat al club basc que el decret sobre l’estat d’alarma prohibeix l’obertura de qualsevol centre esportiu

El Consell Superior d’Esports (CSD) ha recordat a la Real Societat els termes del Reial decret de l’Estat d’Alarma i ha frenat les intencions del club basc de tornar als entrenaments, encara que sigui mitjançant treball individual, a partir de dimarts a Zubieta com va informar. El CSD ha recordat al club que el decret sobre l’estat d’alarma prohibeix l’obertura de qualsevol centre esportiu. El Reial Decret 463/2020, pel qual es va declarar l’estat d’alarma el passat 14 de març per a contenir l’expansió del coronavirus diu el següent en l’apartat 3 de l’article 10 del Reial decret 463/2020 diu: “Se suspèn l’obertura al públic dels museus, arxius, biblioteques, monuments, així com dels locals i establiments en els quals es desenvolupin espectacles públics, les activitats esportives i d’oci indicats en l’annex del present reial decret”. La relació d’instal·lacions esportives que han de romandre tancades inclou “locals o recintes tancats, camps de futbol, rugbi, beisbol i assimilables, camps de bàsquet, handbol, voleibol i assimilables, camps de tir al plat, de colomí i assimilables, galeries de tir, pistes de tennis i assimilables.

La Real Sociedad va anunciar dissabte que reobriria les seves instal·lacions de Zubieta dimarts perquè els jugadors del primer equip que ho desitgin puguin desenvolupar treball individual, mai grupal. Segons el club, els futbolistes que decideixin acudir a Zubieta hauran de fer-ho de “manera individual i escalonada” i seguint “els protocols establerts” i les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. Ara el govern central ha aturat aquesta intenció del club basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)