1a divisió

Tebas: “Té més perill anar a treballar a una fàbrica que jugar a porta tancada”

Futbol. El president de LaLiga creu que la decisió de França de suspendre el seu campionat “és precipitada” i defensa els protocols que instaura la seva patronal per acabar el campionat

Javier Tebas ha rebut una bona noticia aquesta tarada. El govern de Pedro Sánchez deixarà fer entrenaments a partir del 4 de maig. Així doncs, es podria començar a activar els diversos protocols de la lliga i reprendre el campionat al juny. Tot i això, aquesta notícia contrasta amb la decisió de França de suspendre el seu campionat “és precipitada”, ha declarat el mandatari que ha defensat les mesures de seguretat que ha preparat LaLiga. “Té més perill anar a treballar a una fàbrica, en una cadena de muntatge, que jugar a porta tancada amb els protocols de LaLiga, que són estrictes i estan fets per especialistes”, ha indicat. Però seguia lamentant la decisió de França perquè “l’activitat econòmica controlada i segura és important que es reactivi, ja que en cas contrari podrien acabar desapareixent sectors econòmics molt importants, i això li pot ocórrer al futbol professional”.

El jerarca està ficat en Grup de Treball de la UEFA i sap que totes les lligues europees encara tenen marge. “Hi ha temps per a presentar plans fins al pròxim Comitè Executiu, que és el 27 de maig. I es poden recomençar els campionats fins a finals de juny, amb el que la decisió que ha pres França és, en la meva modesta opinió, precipitada”, ha reiterat tot deixant clar que França no marcarà el camí del campionat estatal , “perquè hi ha altres països a Europa on sí que es jugarà, i on ja han començat a recuperar l’activitat, com per exemple a Alemanya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)