Internacional

Eto’o: “Guardiola i Mourinho només s’assemblen en el desig de guanyar”

Futbol internacional. Declaracions del camerunès a ‘La Gazzetta dello Sport’

El 17 de maig és una data doblement important per a Samuel Eto’o. El camerunès va aconseguir les Champions League de 2006 i 2010, amb el FC Barcelona i l’Inter de Milà, respectivament. El desè aniversari de l’èxit d’aquell Inter que, entrenat per Mourinho, va tornar a regnar a Europa ha fet que La Gazzetta dello Sport l’entrevistés en clau ‘nerazzurra’. Aquestes han estat algunes de les seves respostes:

Guardiola i la sortida del Barça: “En realitat ja sabia que hauria de marxar del Barça. Ja estava parlant amb diversos clubs, però un missatge de Materazzi va alentir qualsevol altra negociació. Vaig sentir que l’Inter era el camí correcte.”

Mourinho: “Em va enviar una foto de la samarreta de l’Inter amb el número 9 i em va dir ‘és teu, t’està esperant’.”

Mourinho i Guardiola: “L’únic punt comú que tenen és el desig de guanyar. Són personalitats completament diferents i amb una visió diferent del futbol.”

Jugar de lateral al Camp Nou amb l’Inter: “Quan van expulsar Thiago Motta, Mourinho ens va cridar a mi i a Zanetti. No vaig tenir temps de reflexionar sobre quant havia corregut per la banda, em vaig dir a mi mateix. Em vaig dir: ’dóna-ho tot i veurem al final’. I, a la fi, estàvem a la final.”

Els triplets amb el Barça i l’Inter: “Va ser molt diferent. L’Inter havia estat esperant la Champions durant 45 anys. Arribar a un lloc tan especial i guanyar-la immediatament semblava un somni.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)