1a divisió

Sevilla i Betis fan una crida per què els aficionats es quedin a casa

1a divisió. Els dos clubs envien missatges de prudència abans del partit que dijous els enfrontarà, en la represa de la lliga

El Sevilla CF i el Real Betis han demanat a les seves respectives aficions, per diferents vies, que dijous vinent, amb motiu del partit que han de jugar aquests dos equips, no hi hagi concentracions a la ciutat de Sevilla. El duel es disputarà a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán, sense públic a les graderies, i serà el primer de la represa de la lliga.

“El partit de la Covid-19 el vam guanyar entre tots. Si us plau, continuem sent responsables i actuem complint totes les mesures de prevenció”, escriu el Betis a les xarxes socials. l club verd-i-blanc afegeix: “Dijous, queda’t a casa i no vagis a l’hotel de concentració a acomiadar als nostres jugadors. Evitem les aglomeracions”. El col·lectiu de penyes bètiques, per la seva banda, també ha difós un comunicat en el qual demana que no es produeixin concentracions d’aficionats, per tal de seguir les instruccions del propi club i de la policia.

El president del Sevilla, José Castro, per la seva banda, va demanar prudència la passada setmana, en una conferència de premsa telemàtica. Segons Castro, és “molt precipitat” que en les jornades més pròximes hi pugui haver públic als estadis, tot i que “tant de bo sigui possible com més aviat millor.” El mandatari sevillista subratlla que la ciutat “més futbolera d’Espanya” ha d’estar “a l’altura de les circumstàncies”, per la qual cosa ha sol·licitat que, en l’actual situació, no hagi concentracions massives. “És una cosa que ens preocupa i ens ocupa”, ha afegit.

L’entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, també s’ha referit a aquest assumpte i ha destacat que s’han de “complir totes les normes” i que considera que així serà. “Som conscients del que suposa aquest primer partit i l’afició, en aquest cas, prepararà coses diferents respectant les normes de sanitat, que és prioritari. Intentarem que gaudeixin des de casa”, ha comentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)