Barça

Messi: “Estic il·lusionat i amb ganes de lluitar per tot”

Barça. RAC-1 ha publicat dus de les respostes de l’argentí en l’entrevista amb Jordi Évole

Aquest matí s’han pogut escoltar una petita part de l’entrevista que Jordi Évole va fer a Leo Messi divendres passat i que es podrà veure el pròxim diumenge, 27 de desembre, a les 21.30 hores, a La Sexta. L’emissora RAC-1 ha emès dues de les respostes del capità del FC Barcelona. La primera fa referència al conflicte que va viure l’estiu passat, després d’anunciar el seu desig d’abandonar el club blaugrana. “La veritat és que, ara per ara, estic bé. És veritat que ho vaig passar molt malament a l’estiu. Venia d’abans, del que va passar abans de l’estiu. Per com va acabar la temporada, el burofax i tot això... Després, vaig arrossegar una mica tot això a l’inici de la temporada”, diu Messi.

L’altra manifestació de l’argentí convida a l’optimisme de tots els culers. I és que Messi assegura que: “Ara com ara estic bé i em trobo amb ganes de lluitar de debò per tot el que tenim per davant. Estic il·lusionat. Sé que el club està passant per un moment complicat, a nivell d’institució i d’equip. Es fa difícil tot el que envolta el Barcelona, però estic amb ganes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)