Girona

El Girona passa els tests i fa una primera presa de contacte a La Vinya

Retorn. La plantilla del Girona ha tornat aquest matí a la feina amb una primera sessió d’exercicis individuals i amb mascareta

El Girona ja ha posat punt final a les vacances de Nadal. La plantilla, que tenia festa des que es va acabar el partit al camp del Tenerife dilluns passat, s’ha posat avui en marxa per començar a preparar el partit contra el Sabadell a Montilivi del dilluns 4 de gener. Ho ha fet amb una primera sessió d’entrenament diferent, i és que tots els integrants de la plantilla han hagut de passar tests per descartar que hi hagi algun cas de Covid-19. Per això els gironins s’han exercitat en grups molt reduïts i amb mascareta, fent únicament una primera presa de contacte. Demà, quan ja es coneguin els resultats dels tests que s’han realitzat avui, Francisco ja podrà dirigir la primera sessió amb normalitat.

L’únic integrant del primer equip que ha estat absent en el dia d’avui ha estat Nahuel Bustos, i és que l’argentí s’ha hagut de quedar al seu país amb permís del club per resoldre assumptes burocràtics. L’atacant, a més, està sancionat per als dos pròxims partits de lliga, contra el Sabadell i la Ponferradina, i només podrà estar a disposició de Francisco en el duel de copa del dijous 7 de gener contra el Lugo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)