Girona

Jornada de tests i presa de contacte a La Vinya

Retorn. El Girona torna a la feina després de vuit dies de vacances amb una sessió d’exercicis individuals abans de poder entrenar-se avui amb normalitat

El Girona ja ha posat punt final a les vacances de Nadal. La plantilla, que tenia festa des que es va acabar el partit al camp del Tenerife el dilluns 21 de desembre, va tornar ahir a la feina. Ho va fer amb una primera sessió d’entrenament a La Vinya diferent, ja que abans de tornar a la normalitat tots els jugadors es van haver de sotmetre a un test PCR per descartar que s’hagin contagiat durant aquests dies de vacances. Per això els gironins van fer una sessió física amb grups reduïts, fent exercicis individuals i seguint totes les mesures de seguretat, exercitant-se fins i tot amb mascareta. Per tant, no serà fins avui que Francisco podrà dirigir la primera sessió de grup per començar a preparar els pròxims compromisos, i és que ahir ja es van conèixer els resultats de les proves –el club, com és habitual, no va comunicar res dels resultats, però si avui poden entrenar-se amb normalitat és perquè, a priori, tots van donar negatiu.

L’únic integrant del primer equip que no va ser present en la sessió d’ahir i que tampoc hi serà per entrenar-se avui és Nahuel Bustos. L’argentí s’ha hagut de quedar al seu país amb permís del club per resoldre assumptes burocràtics i es reincorporarà més tard a la resta del grup. L’atacant, a més, està sancionat per als dos pròxims partits de lliga i només podrà estar a disposició de Francisco en el duel de copa del dijous 7 de gener contra el Lugo. Els altres sud-americans, els uruguaians Santi Bueno, Cristóforo i Stuani, sí que ja hi van ser presents ahir perquè les mesures restrictives del seu país van fer que haguessin de passar les vacances a Catalunya.

El Girona ha tornat a la feina dos dies més tard del que ho va fer el Sabadell, que serà el seu primer rival en el partit de lliga del dilluns 4 de gener a Montilivi. Serà l’inici d’una setmana intensa per als gironins, ja que dijous hauran d’afrontar la segona eliminatòria de la copa contra el Lugo, amb l’avantatge de tornar a jugar a casa, i el dilluns 11 tancaran el cercle amb l’última jornada de la primera volta al camp de la Ponferradina.

AVUI, DE VERITAT

Francisco podrà començar a treballar amb el grup junt a partir d’aquest matí

A LA VISTA

El 2021 s’obrirà contra el Sabadell abans de rebre el Lugo en la copa i visitar la Ponfe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)