Champions

Zidane: “No gestionarem l’esforç”

Champions League. L’entrenador del Real Madrid ha assegurat que Valverde està al cent per cent per al partit de demà, contra el Liverpool

En la prèvia del Liverpool - Real Madrid, aquestes han estat les manifestacions de Zinedine Zidane:

Caldrà patir contra el Liverpool: “Sabem que tindrem dificultats . Mirarem de competir com estem competint, defensant i atacant bé. Estem preparats.”

Anfield sense públic: “No podem fer res. Tampoc vam tenir publica casa nosaltres”

Lliga o Champions: “No triarem, ni pensarem en el que es diu. Volem seguir competint com ho estem fent. Només tenim al cap el partit de demà.”

Al límit físicament: “No gestionarem els esforços. El Madrid sempre juga per guanyar cada partit. Després de dos partits, l’esforç ha estat gran. Demà serà el mateix, però estem acostumats a jugar partits de màxima exigència.”

Què importa més, el físic o l’ànim?: “L’anim i el físic van junts i estem bé. Volem fer un gran partit. Mirarem de competir, l’important és que estem preparats.”

Totes les dificultats han motivat l’equip?: “Amb les dificultats l’equip s’ajunta i això demostra el caràcter que tenim. Ens han passat moltes coses i no tenim a molts jugadors, però estem preparats per a fer un gran partit.”

Lesions. Calendari: “Ja vaig parlar d’això. És complicat, perquè és una temporada estranya. El calendari és el que és, amb dificultats per a tots. Però lluitarem, estem vius en dues competicions i ho intentarem fins al final.”

Valverde: “Està recuperat i estarà al cent per cent amb l’equip. Ja veurem com l’administrarem.”

Klopp: “No sé, de moment és l’entrenador del Liverpool i jo, del Real Madrid.”

Odriozola: “Ha jugat poc, però està ficat. Ja veurem què passarà demà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)