Champions

Baixos de defenses

Champions League. A Anfield, el Madrid haurà de defensar el 3-1 de l’anada dels quarts al límit de forces i amb la línia defensiva molt delmada

L’orgull madridista està inflat com mai després de la victòria en el clàssic de dissabte i del 3-1 del partit d’anada dels quarts de final de la Champions, contra el Liverpool. Avui, però, al Real Madrid li toca disputar la tornada de l’eliminatòria lluny de Valdebebas, al mític estadi d’Anfield, i amb una línia defensiva perillosament mancada d’efectius: Dani Carvajal no ha acabat de recuperar-se de la cuixa dreta i Lucas Vázquez es va fer una lesió al genoll en una topada amb Sergio Busquets; Raphaël Varane es manté en quarantena per coronavirus, mentre que Sergio Ramos, que ahir va donar positiu, es continua refent d’una lesió al bessó.

Tant sí com no, Zinedine Zidane haurà d’apostar per una defensa de circumstàncies. Odriozola seria la solució natural, però el seu rendiment no ofereix garanties per a un partit amb l’exigència del d’aquesta nit. Mendy, canviant de banda, Militão o Nacho, abandonant l’eix central, serien altres opcions. Sembla, però, que l’aposta serà Fede Valverde, tot i les molèsties que té a la planta del peu dret. Ahir Zidane va confirmar que estarà disponible. En tot cas, és un fet que, físicament, la plantilla del Real Madrid està al límit. I avui, tot i el magnífic resultat aconseguit fa vuit dies, li tocarà fer un esforç especial.

A Liverpool esperen amb les urpes esmolades i la prudència de qui ja sap quin peu calcen Benzema, Modric i companyia en una nit inspirada. Anfield no bullirà, no hi haurà You’ll never walk alone col·lectiu, però Klopp ha promès que el seu equip ho farà millor que a Madrid. La remuntada no sembla fàcil, però és impossible no recordar el que va passar fa només dos anys, quan el Barça visitava aquest mateix escenari amb un 4-0 de l’anada.

ELS ENTRENADORS

Sembla que estem eliminats, però ho intentarem. Volem crear un bon ambient a Anfield, per creure-hi
Jürgen Klopp
Estem cansats, però no gestionarem l’esforç. Estem acostumats a partits de màxima exigència
Zinedine Zidane
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)