1a divisió

L’Espanyol accelera en el tram final del mercat

Moviments. Després de l’arribada de Morlanes, el conjunt blanc-i-blau té encarrilat el fitxatge d’Aleix Vidal (Sevilla) i la sortida amb la carta de llibertat de Lluís López al Saragossa

Els últims quinze dies de mercat seran frenètics per a tots els equips de la primera divisió, un cop es confirmi la flexibilització del límit salarial amb els diners procedents de l’acord de la lliga amb CVC. En aquest sentit, l’Espanyol no és cap excepció, ja que l’equip blanc-i-blau està treballant de valent en tapar els forats que encara té en la seva plantilla de cara al curs que ja ha començat. El fitxatge del migcampista Manu Morlanes (Vila-real) va donar el tret de sortida de les diferents operacions que la direcció esportiva té molt a prop de tancar: el fitxatge d’Aleix Vidal i la sortida de Lluís López al Saragossa.

Vicente Moreno ja va reconèixer que a l’equip li faltaven alguns retocs, i la direcció esportiva s’està afanyant a omplir els forats de la planificació. Per això, el conjunt blanc-i-blau es reforçarà amb Aleix Vidal. El polivalent jugador de banda dreta arribarà lliure, ja que va acabar la seva vinculació amb el Sevilla en la seva darrera experiència a la primera divisió, en què va jugar dotze partits de lliga durant el curs passat (556 minuts).

En el capítol de sortides, està molt encarrilat l’adeu de Lluís López, que posarà rumb al Saragossa. El central sorgit de l planter blanc-i-blau té encara un any més de contracte, però totes les parts han convingut que la millor opció és la carta de llibertat i que pugui signar amb un equip.

REFORÇ

L’Espanyol omple un forat al lateral dret, en un lloc que demana més competència

NO SERÀ L’ÚLTIM

La direcció esportiva continua treballant per reforçar l’equip

SORTIDES

Lluís López deixarà l’Espanyol amb la carta de llibertat sota el braç

Sergi Gómez, satisfet amb l’adaptació

El central d’Arenys va passar ahir per la roda de premsa per valorar l’empat contra l’Osasuna de la primera jornada i el seu primer partit amb la samarreta de l’Espanyol. “En general les sensacions van ser molt positives. Volíem els tres punts i vam anar a buscar-los. Fins i tot en el minut 90 vam tenir oportunitats per marcar, de manera que aquesta ha de ser la línia que hem de seguir la resta de la temporada. Donarem el 200% per fer que la temporada sigui la millor possible”, ha explicat el central, content per haver-se estrenat i com a titular: “L’adaptació ha estat molt fàcil. Estic molt content. Hi ha un grup fantàstic i la filosofia de treball està sent molt bona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)