1a divisió

La rutina d’amargar la vida al Real Madrid

1a divisió. En les tres últimes temporades, el Llevant ha guanyat un dels dos partits al conjunt madridista, que té força baixes al centre del camp

El Real Madrid visita el Ciutat de València (22 h) amb l’objectiu de vèncer per mantenir-se líder un cop finalitzi la jornada. Va aconseguir la primera posició gràcies a la contundent victòria contra l’Alavés, mostrant una versió força sòlida com a equip malgrat haver perdut dos dels seus puntals en defensa, com eren Sergio Ramos i Varane, i de sustentar el joc ofensiu en Benzema, el seu millor futbolista i que acaba de renovar el seu contracte fins al 2023.

Però potser tot això no els serveix, als d’Ancelotti, que s’enfronten amb un Llevant que s’ha especialitzat a amargar la vida als madridistes. El conjunt valencià ha guanyat a l’equip blanc un partit en cadascuna de les tres últimes temporades. Saben com fer-li mal, sobretot aprofitant la velocitat als contraatacs. En la primera jornada el Llevant no va poder sumar els tres punts perquè el Cadis va aconseguir empatar en el minut 97 de partit. “El Madrid potser és una mica diferent, però no serà menys fort”, va assenyalar Paco López, que no podrà comptar ni amb Soldado ni amb Dani Gómez.

El Real Madrid també té baixes importants, però al centre del camp, perquè no hi són ni Kroos ni Modric. Valverde serà un dels acompanyants de Casemiro i l’altra plaça està reservada per a Isco o Asensio. Ancelotti l’està provant de migcampista i li veu qualitats per jugar en aquesta posició. Al davant apostarà per un trident amb Bale, Benzema i Hazard, que no guarda un bon record del Ciutat de València, perquè va ser en aquest camp on va recaure de la seva lesió i va haver-se d’operar.

0 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 0

0 Partits perduts 0

1 Gols a favor 4

1 Gols en contra 1

Sap com fer mal al Real Madrid i buscarà sorprendre’l al contraatac
Amb les baixes de Kroos i Modric, potser provarà de jugar amb Asensio al mig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)