Més futbol

2a DIVISIÓ A

Juncà, de 17 anys, fa el salt del juvenil A al primer equip del Girona

Agné i Xavi Julià tenen molta confiança en el jugador de Riumors

El juvenil del Girona David Juncà podria tenir minuts aquesta temporada a segona A, com ja va passar el curs passat amb Fran i Masó. Juncà, de 17 anys, és un jugador de Riumors (Alt Empordà) que va debutar en l'amistós de diumenge a Llagostera (2-1). L'extrem esquerre agrada a Raül Agné i al director general esportiu, Xavi Julià. Tots dos hi tenen molta confiança i Juncà farà el salt a la primera plantilla gironina.

Juncà s'ha entrenat els últims tres dies amb la primera plantilla del Girona. A Llagostera, l'extrem alt-empordanès va tenir una bona oportunitat per marcar i va deixar una impressió molt bona als tècnics de la primera plantilla del Girona. «Té futur i hi apostem. És una aposta de club. L'altre dia quan va sortir em va impressionar», va explicar ahir Xavi Julià.

A Juncà li queden dos anys de l'etapa de juvenil i el club estudia oferir-li un contracte adient per a la seva hipotètica condició de jugador apte tant per al primer equip i com per al juvenil A del Girona, que entrena Miquel Àngel Muñoz. Juncà és parent de l'antic defensa del Figueres i del Banyoles Miquel Juncà.

Un any a Mallorca.

David Juncà és un dels reforços del Girona juvenil aquesta temporada i dissabte, un dia abans del partit a Llagostera, va disputar 45 minuts en l'amistós al camp del Lloret (1-0). El curs passat Juncà va jugar en el Mallorca B juvenil, a la lliga estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)