Més futbol

El Girona descarta Walid Cherfa

El lateral, arribat al juny abans que Julià i Agné, no compta per als tècnics

Falta tancar la rescissió, però el Girona ja busca alternatives en el mercat

Amb un altre defensa esquerrà i un central, la plantilla quedarà tancada

No fa ni dos mesos que va arribar a Girona, però el lateral esquerre Walid Cherfa haurà de tornar a fer les maletes si vol tenir l'oportunitat de jugar aquesta temporada. Quan a finals del mes de juny el club va anunciar el seu fitxatge –era la primera contractació per al nou curs–, encara no s'havia instal·lat a Montilivi el nou consell d'administració i, en conseqüència, encara no manaven en l'apartat futbolístic el director general esportiu, Xavi Julià, i l'entrenador, Raül Agné.

L'algerià, de 24 anys, va arribar procedent del Nàstic, on va jugar les dues darreres temporades. L'any passat va disputar setze partits (un gol i set targetes grogues) però va haver de marxar abans d'acabar el curs per problemes amb el seu tècnic, Luis César. Semblava que tenia una nova oportunitat a segona divisió A amb el Girona, però els canvis estructurals que va experimentar el club posteriorment van variar totalment el seu escenari particular. «No el coneixíem quan vam arribar i volíem veure'l per decidir si comptàvem amb ell», va indicar Xavi Julià, que va exposar que, després d'haver-lo vist entrenar-se amb la resta de la plantilla durant tota la pretemporada, ha decidit, en comunió amb Raül Agné, que «no és el tipus de lateral esquerre que fa falta al Girona».

El director general esportiu també va destacar «el bon comportament» que està mostrant el futbolista al voltant de tot aquest assumpte. De fet, el club li va notificar dilluns a ell i al seu representant la decisió que s'havia pres. Així, des d'aquell moment les dues bandes estan treballant per arribar aviat a un acord de rescissió que permeti al lateral poder trobar un altre destí abans que comenci la competició oficial, l'últim cap de setmana d'agost. Fins que es signi l'acord, però, tal com va indicar ahir Julià, el jugador és del Girona i, per tant, continuarà entrenant-se fins que el seu cas trobi una solució.

Des que es va decidir que Walid Cherfa no era el defensa esquerrà apte per a l'equip de Raül Agné, el club va posar-se a treballar en la contractació d'un altre home de la seva demarcació. El procés de marxa de l'algerià, doncs, anirà en paral·lel a l'arribada d'un lateral esquerre, la penúltima peça necessària abans de completar definitivament l'equip amb el que s'afrontaria l'inici de la temporada oficial.

Un central per acabar.

A banda del lateral esquerre, l'altre espai buit que falta per completar dins l'esquema del Girona és també a la defensa, concretament en la posició de central. Encara que s'espera en breu l'arribada definitiva de Marcos Tébar, un home que tot i ser considerat un pivot pot actuar a l'eix de la rereguarda; la direcció esportiva prefereix apuntalar una mica més l'equip al darrere, i per això espera poder signar en els propers dies un nou central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)