1a divisió

L’Atlético, per frenar el Madrid en el derbi

1a divisió. El conjunt ‘colchonero’, vigent campió de lliga, visita el seu rival ciutadà, l’equip blanc, el líder, que encadena sis jornades guanyant i que està ara mateix a 10 punts de distància del seu veí en la classificació

Real Madrid Atlético

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Rodrygo, Vinícius i Benzema.ATLÉTICO:Oblak; Llorente, Felipe, Kondogbia, Hermoso, Carrasco; Correa, Koke, De Paul, Lemar; i Griezmann.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (col·legi valencià).HORARI:21 h (Movistar LaLiga) al Santiago Bernabéu.

Revifat després de classificar-se per a vuitens de final de la Champions al feu del Porto en una segona part que va vorejar el miracle, l’Atlético visita aquesta nit (21 h) el Real Madrid en el derbi madrileny. Deu punts separen els colchoneros dels blancs, líders destacats que encadenen sis jornades amb victòria. Un triomf de l’equip madridista podria ser un cop d’efecte important en el campionat, ja que deixaria un dels màxims favorits, el vigent campió, a 13 punts. “Sempre ens afanyem a dir «aquest és el final», «aquest és el principi», «s’acaba la lliga»... I la lliga sempre serà competitiva, perquè hi ha molt bons equips”, va indicar ahir en la prèvia Diego Pablo Simeone. “Hi ha un grup de cinc o sis equips a la part de dalt que treballen molt bé. I nosaltres, com sempre, partit a partit. És el nostre lema i no canviarem”, va completar el tècnic, que sembla que podrà comptar finalment amb Luis Suárez, que arrossegava molèsties però no serà titular. En l’altre bàndol, Carlo Ancelotti té Karim Benzema recuperat, absent en l’últim partit per problemes musculars. “Són només tres punts, després hi ha partits, moments i dinàmiques que poden passar una temporada. No vull ficar més pressió sobre aquest partit”, va afirmar l’entrenador italià sobre la transcendència dels punts d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)