1a divisió

El Madrid guanya el derbi amb gols de Benzema i Asensio (2-0)

.

Un golàs de Benzema i un altre d’Asensio li han servit al Real Madrid per desnivellar el derbi madrileny i solidificar encara més el seu lideratge en la lliga. El conjunt madridista, malgrat que encara queda molt campionat per endavant, fa flaire de campió perquè s’està mostrant molt sòlid com a equip i té molt poder en les àrees. A Courtois és molt complicat fer-li un gol i al davant Benzema i Vinicius passen per un moment molt dolç.

El Real Madrid ha estat superior a l’Atlético en el primer temps i s’ha avançat al quart d’hora amb un magnífic gol del davanter francès. Koke ha perdut una pilota al mig del camp en la sortida, Modric ha dirigit la contra obrint cap a Vinicius i aquest li ha posat una pilota a Benzema, que ha rematat de volea per fer el primer. Els d’Ancelotti han controlat el partit en tot moment i l’Atlético no ha sabut com fer mal als madridistes. Griezmann ha posat a prova Courtois en el llançament d’una falta directe en una de les poques ocasions dels de Simeone en la primera meitat.

En la segona, Benzema s’ha quedat a la banqueta -Ancelotti no l’ha volgut forçar gaire- i Simeone ha posat sobre la gespa Joao Félix i Lemar per Griezmann i Carrasco amb l’objectiu de reactivar el seu atac. I ha semblat que funcionava perquè ha disposat de dues ocasions consecutives per empatar, amb una rematada tova de Joao Félix i una de Cunha que va obligar a intervenir el porter madridista. Però el Madrid és letal a la contra i quan millor estava l’Atlético els ha castigat amb un altre gol, de Marco Asensio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)