1a divisió

S’endú el derbi i mitja lliga

Primera. El Real Madrid s’imposa a l’Atlético amb gols de Benzema i Asensio i demostra que el seu lideratge té una gran fortalesa

Real Madrid 2 Atlético 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Nacho, 81’), Militao, Alaba, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Marco Asensio (Fede Valverde, 85’), Benzema (Jovic, 46’) i Vinícius (Rodrygo, 86’).ATLÉTICO:Oblak, Marcos Llorente, Kondogbia, Felipe, Hermoso, Carrasco (Lemar, 46’), De Paul (Herrera, 68’), Koke, Correa (Lodi, 60’), Griezmann (Joao Félix, 46’) i Cunha (Luis Suárez, 60’).GOLS:1-0 (16’) Benzema. 2-0 (57’) M. Asensio.ÀRBITRE:Mateu Lahoz. Va ensenyar targeta groga a Felipe (36’), F. Mendy (45’), G. Kondogbia (75’), L. Suárez (88’), D. Alaba (88’).PÚBLIC:54.000 espectadors.

Un golàs de Benzema i un altre d’Asensio li van servir al Real Madrid per desnivellar el derbi madrileny i solidificar encara més el seu lideratge en la lliga. El conjunt madridista, malgrat que encara queda molt campionat per jugar, fa flaire de campió perquè s’està mostrant molt sòlid com a equip i té molt poder en les àrees. A Courtois és molt complicat fer-li un gol i, al davant, Benzema i Vinícius passen per un moment molt dolç.

El Real Madrid va ser superior a l’Atlético en el primer temps i es va avançar al cap d’un quart d’hora amb un magnífic gol del davanter francès. Koke va perdre una pilota al mig del camp en la sortida, Modric va dirigir el contraatac obrint cap a Vinícius i aquest va tenir temps per pensar i esperar l’arribada de Benzema per posar-li una pilota que aquest empalmaria de volea a la perfecció per firmar el seu 13è gol en la lliga. Els d’Ancelotti van controlar el partit en tot moment i l’Atlético no va saber com fer mal als madridistes. Griezmann va posar a prova Courtois en el llançament d’una falta directa en una de les poques ocasions dels de Simeone en la primera meitat.

En la segona, Benzema es va quedar a la banqueta –Ancelotti no el va voler forçar gaire– i Simeone va posar a la gespa João Félix i Lemar per Griezmann i Carrasco amb l’objectiu de reactivar el seu atac. I va semblar que funcionava perquè va disposar de dues ocasions consecutives per empatar, amb una rematada tova de João Félix i una de Cunha que va obligar a intervenir el porter madridista. Però el Madrid és letal en el contraatac i quan millor estava l’Atlético el va castigar amb un gol de Marco Asensio.

Tant el Madrid com l’Atlético haurien pogut marcar en els minuts finals però el marcador no es va moure més, en part gràcies a bones intervencions de Courtois.

BENZEMA

Va jugar només la primera part però en va tenir prou per marcar un golàs de volea