1a divisió

Alexia Putellas i Gerard Moreno, millors jugadors del futbol català el curs passat

Pep Guardiola, Nico Melamed i Bruna Vilamala seran alguns dels altres premiats en la Gala de les Estrelles del Futbol Català que es celebrarà dilluns que ve a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Les 44 persones que integren el jurat de la 9a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català s’han reunit aquest matí per deliberar i escollir els millors futbolistes, entrenadors i àrbitres de la temporada passada. Els premis s’entregaran dilluns que ve en l’acta que es celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, però la Federació Catalana de Futbol ja ha anunciat qui són els premiats en les diferents categories.

Els grans triomfadors són Alexia Putellas i Gerard Moreno, que s’enduran els premis de millor jugador/a i màxim golejador/a tal i com era d’esperar. Aitana Bonmatí i Marta Torrejón han quedat segona i tercera classificades darrere la guanyadora de la Pilota d’Or, mentre que Dani Olmo i Adama Traoré han estat els ocupants del podi en la categoria masculina.

A banda de la migcampista del Barça i el davanter del Vila-real, també han estat premiats una bona colla de jugadors més: Nico Melamed (Espanyol), com a jugador amb més projecció; Bruna Vilamala (Barça), com a jugadora amb més projecció; Adlofo Fernández (Barça), com a millor jugador de futbol sala; i Alicia Benete (Móstoles), com a millor jugadora de futbol sala.

En la categoria d’entrenadors Pep Guardiola ha estat escollit millor entrenador per davant de Lluís Cortés i Robert Martínez, mentre que Javi Rodríguez rebrà el trofeu com a millor entrenador de futbol sala. En la categoria de millor àrbitre del futbol català l’escollit ha estat Víctor García Verdura, que amb 27 anys debuta aquesta temporada a la 2a divisió A. Per últim, l’equip femení del Barça, guanyador del triplet la temporada passada, ha rebut el premi del jurat.

Millor jugador
Gerard Moreno 56,1%
Dani Olmo 39%
Adama Traoré 4,9%
Millor jugadora
Alexia Putellas 81%
Aitana Bonmatí 16,6%
Marta Torrejón 2,4%
Jugador amb més projecció
Nico Melamed 71,4%
Alejandro Balde 21,5%
Mario Gila 7,1%
Jugadora amb més projecció
Bruna Vilamala 45,2%
Claudia Pina 40,5%
Jana Fernández 14,3%
Millor entrenador
Pep Guardiola 47,6%
Lluís Cortés 42,9%
Robert Martínez 9,5%
Millor àrbitre
Víctor García 52,5%
Cecília Muñoz 42,5%
Julián Villaseñor 5%
Millor jugador futbol sala
Adolfo Fernández 41,5%
Dídac Plana 31,7%
Marc Tolrà 26,8%
Millor jugadora futbol sala
Alicia Benete 43,6%
Cèlia Catà 30,8%
Estela Cantero 25,6%
Millor entrenador futbol sala
Javi Rodríguez 50%
Andreu Plaza 42,9%
Juanito 7,1%
Màxim golejador
Gerard Moreno
Màxima golejadora
Alexia Putellas
Premi jurat
FC Barcelona femení
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)