1a divisió

El Madrid no frena tot i les baixes i supera l’Athletic (1-2)

Tot i arribar al partit amb onze baixes el Madrid ha aconseguit la victòria al camp de l’Athletic gràcies a dos gols matiners de Benzema. El francès ha estat el factor diferencial i només ha necessitat set minuts per encarrilar el partit. En el 4’ Benzema ha obert el marcador amb un golàs, i és que ha superat Agirrezabala amb un xut amb rosca al pal llarg des del vèrtex de l’àrea. Tres minuts després Benzema ha tornat a marcar. Després d’un embolic d’Unai Núñez quan intentava frenar Hazard, Benzema ha quedat sol dins l’àrea i, amb un xut creuat, no ha perdonat. L’Athletic ha reaccionat ràpid, i és que en el minut 10’ Sancet ha marcat l’1-2 amb un xut potent des de la frontal que ha entrat després de tocar el pal.

Després de l’inici de bogeria el partit ha continuat amb una intensitat altíssima. En tot moment l’Athletic ha semblat més còmode sobre el terreny de joc i ha disposat de bones ocasions per empatar el partit, sobretot en la segona part, però el Madrid també hauria pogut sentenciar en alguna acció de contraatac.