1a divisió

Amb Benzema en tenen prou

1a divisió. El Madrid supera l’Athletic amb un doblet matiner del francès i se’n va de vacances més líder

Athletic 1 R. Madrid 2

ATHLETIC CLUB:Agirrezabala; De Marcos, Yeray, Unai Núñez, Balenziaga (Lekue, 63’); Zarraga (Nico Williams, 57’), Dani García, Unai Vencedor, Iker Muniain (Nico Serrano, 84’); Sancet (Raúl García, 63’) i Iñaki Williams.MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Nacho Fernández, Mendy; Fede Valverde, Camavinga, Kroos; Hazard (Peter, 86’), Vinícius (Mariano, 86’) i Benzema (Jovic, 90’).GOLS:0-1 (4’) Benzema. 0-2 (7’) Benzema. 1-2 (10’) Sancet.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:als locals Unai Vencedor i Balenziaga; i als visitants Vinícius i Camavinga.PÚBLIC:42.722 espectadors a l’estadi de San Mamés.

El Madrid afrontava el partit d’ahir contra l’Athletic –duel avançat de la jornada 21– amb onze baixes, vuit per covid-19, però va aconseguir superar a San Mamés el conjunt basc, que també arribava minvat per culpa del coronavirus. I és que qui no faltava a la cita d’ahir era Benzema, que va decidir amb dos gols en els minuts inicials un partit en què l’Athletic va fer mèrits per aconseguir un resultat més positiu.

L’inici va ser de bogeria, ja que el francès va marcar el 0-1 en el minut 4 i el 0-2 en el 7. El primer, un golàs, amb un xut amb rosca al pal llarg des del vèrtex de l’àrea i el segon, després d’una acció desafortunada de la defensa que el va deixar sol dins l’àrea. Els locals van reaccionar bé, i això va permetre a Sancet va reduir la diferència amb un golàs des de la frontal de l’àrea en el minut 10.

El ritme no va decaure després dels gols; els uns i els altres van atacar sense complexos. Durant molts moments qui més còmode va estar sobre la gespa va ser l’Athletic, que va tenir grans ocasions per empatar, sobretot en la segona part des de l’entrada de Nico Williams, però el Madrid també va disposar d’ocasions al contraatac per sentenciar el partit. De gols, però, ja no n’hi va haver més.