Més futbol

AMISTOSOS

La Pobla venç el Morell amb dos gols de Virgili enmig de la pluja

La Pobla de Ma- fumet es va imposar ahir al Morell al seu camp per 1 a 4. Els de Kiko Ramírez van vèncer els seus veïns enmig d'un aiguat important que va caure de manera inter- mitent –durant la primera meitat– i que va deixar la grada buida per moments. Álvaro Rey va donar avan- tatge a la Pobla en el minut 25 aprofitant una passada de Virgili. Abans del des- cans, Denis va fer un auto- gol que va suposar l'empat. En la segona part, i gairebé sense pluja, la Pobla es va reivindicar amb un parell de gols de Virgili (minuts 60 i 66) que van trencar l'enfrontament. Carbia va fer el quart gol en el minut 81. La mala notícia d'ahir va arribar amb la lesió d'Ál- varo. El futbolista va haver d'abandonar el camp perquè va notar una punxada a la cama esquerra.