Champions

El PSG ho fa tot per golejar el Madrid però només marca Mbappé

Un gol de l’atacant francès al minut 94 dona avantatge al PSG, molt superior al Madrid. Messi ha fallat un penal

Era difícil d’entendre que el Madrid no perdés aquesta nit al Parc dels Prínceps on ha passat una agonia constant. Havia estat un exercici de supervivència dels blancs al feu del PSG d’on realment semblava que sortirien amb un empat, però finalment Mbappé quan el matx agonitzava, al minut 94, ha marcat el gol del triomf (1-0) pels parisencs. Els francesos jugaran la tornada al Santiago Bernabéu amb avantatge.

I és que només hi ha hagut un equip en el partit, el PSG. El conjunt local, impulsat per un Mbappé que ha destrossat per moments a Carvajal, ha tingut la pilota i ha tancat a un Madrid que ha patit moltíssim en la primera part. No ha encertat però l’equip dirigit per Mauricio Pochettino en els últims metres i tot aquest domini no s’ha acabat de transformar en tantes ocasions de gol com haurien pogut ser. N’ha tingut dues de clares però el PSG; una de Di María als núvols i una altra de Mbappé que Courtois ha neutralitzat. Pels de Carlo Ancelotti, amb Benzema en l’onze, ha resultat un calvari aquest primer temps i no ha estat fins que s’ha complert la mitja hora de joc que ha travessat el mig del camp amb pilota controlada, ha estat amb una conducció de Militao. Malgrat tot, ha arribat viu el conjunt blanc al descans.

I la segona part ha tingut el mateix guió i ha estat de nou per als locals. Però els blancs tenen a Courtois, segurament, el millor porter del món ara mateix, que ha intervingut per sostenir els seus. Primer ha tret una mà espectacular en un xutàs de Mbappé que i, després, ha aturat un penal a Leo Messi. Ha seguit atacant el PSG, sense encert, davant d’un Madrid que s’ha dedicat a sobreviure com ha pogut, fins que al’últim minut de l’afegit, els parisencs han obtingut premi als mèrits i Mbappé, després d’una gran jugada individual ha decidit.