Champions

El Manchester City atropella l’Sporting (0-5)

Retorn impactant del Manchester City a la Champions. El conjunt de Pep Guardiola ha destrossat l’Sporting Club de Portugal (0-5) i ha deixat resolt l’accés als quarts de final de la competició. De fet, n’ha tingut prou amb un quart d’eliminatòria, perquè ha arribat al descans amb 0-4, la golejada més àmplia d’un equip visitant a mitja part en una eliminatòria de Champions.

El plantejament dels portuguesos s’ha vist atropellat per la contundència del City. El 0-1 ha tingut un punt d’incertesa, perquè l’àrbitre havia anul·lat el gol de Mahrez per un fora de joc de De Bruyne rectificat pel VAR (7’). Bernardo Silva, en una molt bona arribada i definició brillant, ha fet el 0-2 (17’). L’equip de Ruben Amorim volia discutir la possessió al City, però la defensa feia aigües, i el líder de la Premier ho ha sabut interpretar. Foden ha trobat totes les facilitats del món, entre relliscades i mals rebuigs, per marcar el 0-3 (32’). I poc abans del descans, Bernardo Silva ha recollit una passada de Sterling i ha fet un xut que, després de rebotar en un defensa, s’ha convertit en el 0-4.

El VAR ha frustrat el hat-trick del portuguès, que havia marcat però en fora de joc (49’). Ha estat Sterling qui ha fet el cinquè, amb una gran rosca (58’). Amb el 0-5, l’Sporting ha mirat de no prendre encara més mal, i el conjunt de Pep Guardiola s’ha dedicat a controlar el joc amb tranquil·litat.