1a divisió FEF

El Sabadell no frena la bona dinàmica (1-1)

1a divisió FEF L’equip arlequinat ha trobat el premi final en un penal transformat per Jacobo. Els de Munitis encadenen deu partits sense perdre

El Sabadell ha sumat el desè partit sense veure la derrota i se situa momentàniament a fora del descens. Els arlequinats han trobat l’acció de l’empat en una pena màxima quan faltaven pocs minuts per finalitzar el partit a la Condomina (1-1).

El conjunt murcià ha sortit molt més endollat al partit que no pas els arlequinats. Als primers minuts, Bernad ha hagut d’evitar dues clares ocasions de gol; la primera de Xemi Fernández amb una rematada acrobàtica, després ha sigut Fullana que ha robat una pilota a dins l’àrea i a estat a punt de marcar. La pressió murciana a camp rival ha dificultat la sortida nítida de l’equip de Pedro Munits.

El Sabadell s’ha sentit còmode a La Condomina i ha generat algunes ocasions de perill al segon tram de la primera meitat. Kaxe ha estat a punt de connectar una pilota amb el cap en la sortida d’un córner, minuts més tard, Jacobo ha generat l’aproximació més perillosa rematant una bona centrada de Boniquet. L’UCAM Múrcia, a través d’Isi Ros, ha estat fregant el gol al fil del descans. L’acció ha estat una gran jugada individual que ha sortit desviada al minut quaranta de partit. L’àrbitre no ha afegit cap minut i els jugadors s’han dirigit cap als vestidors amb l’empat a zero.

A la represa, ha arribat el primer gol del parit a les files locals. Sergio Moya ha estat l’autor del golàs en una acció individual que ha acabat finalitzant amb molta potència a la porteria de Bernad.

El tècnic arlequinat ha efectuat un canvi a l’equip per intentar buscar una reacció; Dopi per Kaxe a la posició de davanter centre. Altimira i Néstor Querol també han entrat al partit per revolucionar l’atac per banda. A la segona meitat, el partit s’ha igualat en intensitat i els dos conjunts ha tingut arribades perilloses sense definició.

En una acció de falta directa, el Sabadell ha estat a punt d’igualar l’enfrontament amb un rebot que Jacobo fa intervenir al porter local, Pedro López. I quan faltaven deu minuts ha arribat una acció on el central anglès, Charlie Dean, ha comès penal impactant la pilota amb les mans. Els arlequinats han trobat l’empat amb un fort xut centrat de Jacobo i el partit s’ha obert de bat a bat per part dels dos conjunts.

Als instants finals dels noranta minuts, el partit ha vist com la intensitat i els nervis creixien, però no es traduïa en accions de perill. El matx ha acabat amb l’empat a un per seguir amb la bona dinàmica del Sabadell que ja acumula deu partits sense perdre.