1a divisió

El Madrid podria obrir escletxa

1a divisió. El conjunt blanc rep la Real Sociedad i té l’ocasió de posar-se a 8 punts del segon, el Sevilla, que ahir va ensopegar al feu de l’Alavés. Carlo Ancelotti té la baixa de Toni Kroos

Real Madrid Real Sociedad

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Camavinga, Modric; Marco Asensio, Vinícius i Benzema.REAL SOCIEDAD:Remiro; Zaldua, Elustondo, Le Normand, Gorosabel; Merino, Zubimendi, Silva; Portu, Oyarzabal i Isak.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny) amb Estrada Fernández (col·legi català) al VAR..HORARI:21 h (Movistar LaLiga) al Santiago Bernabéu.

Deportivo Alavés 0 Sevilla 0

DEPORTIVO ALAVÉS:Pacheco; Tenaglia, Laguardia, Lejeune, Duarte; Pere Pons (Manu García, 72’), Escalante, Moya; Édgar Méndez (Jason, 78’), Rioja (Vallejo, 89’); i Joselu.SEVILLA:Bono, Navas, Koundé, Gudelj, Acuña (Augustinsson, 83’); Delaney, Joan Jordán (Oliver, 58’), Rakitic, Tecatito (Munir, 83’); Ocampos (Luismi, 79’) i En-Nesyri (Rafa Mir, 58’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi castellanomanxec).T.G.:als locals Lejeune, Duarte i Pere Pons; al visitant Joan Jordán.T.V:cap.COMENTARI:Ensopegada del Sevilla, que no va trobar el camí contra un bon Alavés, que va arrencar un empat en un duel en què va tenir diverses ocasions per superar l’equip sevillà.

Just abans d’enfrontar-se amb el París Saint-Germain, dimecres al Santiago Bernabéu, en la tornada de vuitens de la Champions League, el Real Madrid té una cita avui, també al seu feu, en la lliga amb la Real Sociedad. L’equip blanc, líder en la classificació, té l’oportunitat d’obrir escletxa respecte del segon classificat, el Sevilla, que ahir va ensopegar (0-0) a Mendizorrotza contra el Deportivo Alavés, i per tant, si guanyés, podria ampliar la distància a 8 punts. “No vull fer una alineació pensant en el partit contra el PSG. Contra la Real és una final per a nosaltres i posaré el millor equip possible”, va manifestar Carlo Ancelotti, que no podrà disposar de Toni Kroos, que amb una lesió muscular també es perdrà el duel contra els parisencs –com Casemiro i Mendy per sanció–, ni tampoc del seu relleu, Fede Valverde, que té grip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)