El Figueres torna a assaborir el triomf

3a divisió FEF. La Unió guanya nou partits després i es manté en la lluita per la salvació

FE Grama 0 Figueres 2

FE GRAMA:Guiseris, Rubén Cruz (Akrong, 52’), Adrián Rosa (Ángel González, 45’), Alan, Adrien, Oriol Molins (Montalbán, 45’), Antonicelli, Roger Peris (Acosta, 75’), Roger Garcia, Solsona i Escarrabill.FIGUERES:Jaime, Pol Bastidas, Pouget, Pere Espuña (Ot Agné, 71’), Maynau, Jorge Torres, Urri (Joel Arimany, 89’), Suaibo (Marc Marí, 81’), Germán, Khalid (Carlos García, 81’) i Pau Tubert.GOLS:0-1 (21’) Pere Espuña. 0-2 (36’) Urri.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:Als locals Escarrabill i Antonicelli; als visitants Khalid, Suaibo, Pouget i Marc Marí.T.V.:Cap.COMENTARI:La Unió va tornar a vèncer nou partits després i continua en la lluita per evitar el descens a primera catalana. Els de Moisés Hurtado van culminar un bon partit a domicili per sumar tres punts vitals, ja que tots els rivals directes que té al damunt en la classificació van guanyar i, de no haver-ho fet, a l’equip empordanès la salvació se li hauria complicat moltíssim. En l’equador de la primera part, Pere Espuña va recollir una pilota morta al punt de penal per superar Guiseris i, abans del descans, Urri va situar el 0-2, que seria definitiu, després d’una bona jugada individual de Suaibo. Els figuerencs van poder fer la sentència a través de Suaibo, però Guiseris va intervenir bé, com també ho va fer Jaime per evitar l’1-2, que hauria fet patir els de l’Alt Empordà. La Unió es manté a cinc punts de la permanència i haurà de millorar molt els números si vol tenir possibilitats. Els d’Hurtado encadenen, això sí, tres partits sense perdre i mantenen la confiança intacta per aconseguir el gran objectiu.