3a divisió FEF

Els socis de l’Olot ja poden votar per mantenir o canviar el nom del club

Referèndum. L’entitat garrotxina obra un període d’una setmana per tal que els seus fidels seguidors decideixin si quedar-se amb l’actual Unió Esportiva Olot o passar a anomenar-se Olot Futbol Club com quan es van fundar el 1921

L’Olot ha iniciat un referèndum des d’avui i fins diumenge vinent, coincidint amb el partit que el primer equip disputarà al municipal contra el Peralada (a les 17h), per tal que els seus socis decideixin què fer sobre el nom del club Uns 1.100 socis podran votar si mantenir el nom actual d’Unió Esportiva Olot o bé canviar-lo a Olot Futbol Club, el primer nom que va adoptar l’entitat en el seu any de fundació, el 1921.

Els socis poden dir-hi la seva de manera telemàtica, a través de la web i l’aplicació oficial, o també de manera presencial a la Botiga Integra-UEO a la ciutat olotina presentant el carnet de soci i el DNI. També es podrà fer el mateix diumenge quan es disputi el duel gironí a l’estadi municipal.

Els dos membres de la comissió del centenari que han defensat la seva postura des de l’inici del procés, Carles Llorens (UE Olot) i Pep Solé (Olot FC) han iniciat avui el seu recorregut pels mitjans locals per aportar arguments als socis –l’11 de març van fer un debat obert al públic a la Sala Torín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)