Nova derrota i una oportunitat perduda

3a divisió FEF. El Peralada no pot sumar els tres punts per acostar-se al ‘play-off’ d’ascens

Peralada 1 Vilassar 2

PERALADA:Aroca, Micaló (Joan Tomàs, 63’), Alan Baró, Sergi Romero, Guillem Jiménez, Pol Gómez, Pau Juvanteny (Dalmau, 63’), Josu (Sergi Caballero, 59’), Busquets (Adrià Casanova, 45’), Youssef i Marc Medina (Biel Font, 75’).VILASSAR:Andrés Díez, Toni Martín, Alex Alba, Ángel (Soufiane, 65’), Joel, Marc Rio, Alberto García, Aleix Arensa, Gonpi (Ali, 85’), Pime (Dani Ruiz, 89’) i Pandiani (Seku, 85’).GOLS:0-1 (44’) Ángel. 1-1 (75’) Adrià Casanova. 1-2 (76’) Soufiane.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:als locals Alan Baró i Busquets; als visitants Ángel, Pime, Joel, Soufiane i Dani Ruiz.T.V.:cap.COMENTARI:Nova decepció del Peralada, que va tornar a perdre a casa contra el Vilassar. Els jugadors dirigits per Hèctor Simón no van saber adaptar-se a les condicions pèssimes del terreny de joc a conseqüència de les pluges caigudes en els darrers dies a la demarcació i van desaprofitar una bona ocasió per apropar-se al ‘play-off’. Tot i això, els empordanesos van gaudir de les millors arribades però no les van materialitzar, un fet que es repeteix en els darrers partits i que ha condemnat els xampanyers. La primera part local va ser bona, amb arribades però sense efectivitat, un aspecte que sí que va tenir el Vilassar, que en un xut llunyà carregat de sort entre Ángel i la gespa va sorprendre Aroca. En la segona part, el Peralada va continuar picant pedra per empatar però no va ser fins al 75’ quan Adrià Casanova va establir un empat que només duraria un minut, i és que, per desesperació de la parròquia altempordanesa, Soufiane va tornar a avançar els visitants establint el que seria l’1-2 definitiu.