1a divisió

Fallant penals tampoc punxen

1a divisió. Benzema falla dues penes màximes però el Madrid supera l’Osasuna i és a quatre punts d’assegurar-se el títol de lliga

Osasuna 1 Madrid 3

OSASUNA:Sergio Herrera; Nacho Vidal, Aridane, David García, Cote (Kike Barja, 68’); Javi Martínez (Oier, 68’), Moncayola, Brasanac (Roberto Torres, 80’); Chimy Ávila (Barbero, 85’), Rubén García (Manu Sánchez, 46’) i Budimir.MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militão, Alaba (Carvajal, 46’), Nacho; Camavinga (Isco, 73’), Fede Valverde, Ceballos (Kroos, 71’); Marco Asensio, Rodrygo (Vinícius, 90’) i Benzema.GOLS:0-1 (12’) Alaba. 1-1 (13’) Budimir. 1-2 (45’) Marco Asensio. 1-3 (96’) Lucas Vázquez.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea.T.G.:Als locals Brasanac; i als visitants Camavinga, Nacho i Militão.

El Madrid, si ja no ho era, és el virtual campió de lliga després de guanyar ahir al camp de l’Osasuna i tancar els dos desplaçaments complicats consecutius amb un sis de sis. I és que els blancs necessiten sumar només quatre punts –o que el Barça els perdi– en els cinc partits que li resten per assegurar-se el títol matemàticament.

No va ser una victòria plàcida per al Madrid, que es va trobar un Osasuna molt intens en la primera part. Tot i tenir problemes per superar la pressió local, però, els d’Ancelotti es van avançar gràcies a un gol d’Alaba en una acció d’estratègia amb un xic de fortuna (12’). La millor notícia per a l’Osasuna va ser que va empatar ràpidament amb el gol de Budimir (13’) i va somiar d’avançar-se durant alguns minuts. A poc a poc, però, les forces van abandonar els navarresos i l’1-2 de Marco Asensio, just abans del descans, va ser un cop duríssim.

En la segona part, el Madrid va ser infinitament superior i no va sentenciar abans perquè Sergio Herrera va aturar dos penals a Benzema, que els va xutar calcats. Tot i això, l’Osasuna no va generar perill i Lucas Vázquez va fer l’1-3 definitiu en el 96’.