Champions

El City de Guardiola vol repetir la gesta

Champions. Els ‘citizens’ volen tornar a eliminar el Real Madrid, com van fer en la temporada 2019/20 en els vuitens de final

Duel d’alta volada el que es viurà aquesta nit a l’Etihad Stadium. L’equip de Pep Guardiola torna a creuar-se en el camí del Madrid. En la memòria dels blancs encara dol l’eliminació matinera de la temporada 2019/20, quan el City va aconseguir eliminar els madrilenys en els vuitens de final guanyant per 1 a 2 a domicili i després per un altre 2 a 1 a casa. Aquesta temporada els dos equips es jugaran un lloc per a la final de la Champions amb escenaris completament diferents. Tots dos conjunts arriben en un molt bon moment de forma i en plena confiança. Els citizens són primers de la Premier i lluiten per aquest títol amb el Liverpool. Acaben de guanyar de manera contundent el Watford per 5 a 1 i el Brighton & Hove Albion per 3 a 0. D’altra banda, el Madrid té la lliga a tocar i també ha aconseguit dues victòries consecutives, contra el Sevilla per 2 a 3 i l’Osasuna per 1 a 3.

Per a aquest partit Guardiola no podrà disposar del sancionat Cancelo i són dubtes fins a última hora Walker i Stones, que amb problemes físics no s’han pogut entrenar els darrers dies. Per part dels d’Ancelotti, són baixes segures Hazard, Jovic i Mariano. Alaba i Casemiro han entrat en la convocatòria i hauran de forçar la màquina per participar en el partit per culpa de molèsties físiques. Tot i aquestes baixes, el City haurà de remar de valent per estar per segona vegada seguida a la final.

6 Partits guanyats 7

2 Partits empatats 0

2 Partits perduts 3

23 Gols a favor 21

10 Gols en contra 9

LA PRÈVIA

Tothom diu que el Madrid és als quarts per sort i això no és així perquè fa moltes coses bé
Pep Guardiola
entrenador del city
Hi haurà moments en què el City tindrà la pilota i és llavors quan has de defensar i recuperar-la
Carlo Ancelotti
entrenador del madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)