2a divisió FEF

L’Olot del canvi, amb Manix

2a divisió FEF. Els olotins busquen el triomf a Lleida després de viure uns dies convulsos amb la possible destitució del seu entrenador

Lleida Esportiu Olot

LLEIDA ESPORTIU:Ramon Vila, Óscar Rubio, Arnau, Figueras, Nani, Álex Mejía, Monterde, Liameed, Javi Comeras, Mettler i Chuli.OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Urri, Eloi, Busquets, Cerdà i Forgas.BAIXES:Marc Castells, Sebas Coris, Carles Mas i Albert Blázquez (lesionats).LLOC I HORA:Camp d’Esports de Lleida (19 h).ÀRBITRE:Lázaro Martínez (col·legi La Rioja).

L’Olot no pot aturar-se entre lamentacions i ha de reaccionar si no vol veure com un mal inici de lliga el porta a una situació irreversible i enfilant el camí del descens abans d’hora. L’equip de la Garrotxa visita el Lleida Esportiu (a les 19 h) amb la intenció de sumar els primers tres punts a domicili, un botí que li ho faria veure tot diferent, com a mínim, pel que fa a la classificació. I és que ni un triomf assegura la continuïtat del tècnic, Manix Mandiola, a la palestra des de l’última derrota al municipal contra el Terrassa (0-3). “És normal que estigui en boca de tothom quan estàs en mala dinàmica i ho culmines amb un partit pèssim. El club m’ha transmès la seva confiança i creuen que puc revertir la situació. Ho intentaré, és la meva feina i no ens queda altra solució que seguir treballant”, explica el tècnic basc. I hi afegeix: “Els entrenadors sempre estem exposats i vivim dels resultats. Ens hem fet moltes expectatives, no ens hem adonat del nivell de la categoria.”

L’Olot, penúltim amb només cinc punts dels primers 24 possibles, visita un Lleida també amb algun dubte. Els de la Terra Ferma sumen deu punts i només han guanyat un matx dels darrers sis. “Buscarem un canvi cap a la solidaritat de l’equip. Hem de jugar amb treball, honradesa i humilitat. Si no juguem junts ens descosim i som molt vulnerables”, sentencia el d’Eibar, que tindrà les baixes per lesió de Castells, Coris, Carles Mas i Blázquez.

LA PRÈVIA

El club m’ha transmès la seva confiança i creuen que puc revertir la situació. Ho intentaré, és la meva feina i no ens queda altra solució
Buscarem un canvi cap a la solidaritat de l’equip. Hem de jugar amb honradesa, treball i humilitat
Manix Mandiola
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)