2a divisió FEF

Un dia havia de sortir cara

2a divisió FEF. L’Olot guanya al camp del Lleida en un partit gris i amb molts minuts de patiment, però que resol un penal d’Urri en el tram final

Lleida Esp. 0 Olot 1

LLEIDA ESP.:Ramon Vila, Nani (Mejía, 88’), Arnau, Roger, Toni Vicente, Chuli, David López (Thiago, 77’), Monterde, Danilo (Comeras, 77’), Agüero i Quadri.OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Uri Ayala, Gonzalo Pereria, Bigas, Ot Serrano (Manzano, 60’), Terma (Cerdà, 46’ (Adrià Port, 83’)), Urri, Manel Busquets i Forgas (Forés, 68’).GOLS:0-1 (82’) UrrI, de penal.ÀRBITRE:Lázaro Martínez.T.G.:als locals Monterde, Arnau i Quadri; i als visitants Bigas, Forgas i Terma.T.V.:al tècnic visitant Manix Mandiola (95’).

L’Olot està viu. Quan més qüestionat estava el tècnic Manix Mandiola, que ni guanyant té la continuïtat assegurada, els olotins van sumar tres punts ahir al camp del Lleida (0-1) que l’acosten a les posicions de permanència, tot i que només sigui el primer pas dels molts que han de fer els garrotxins. No va ser un partit brillant, ni de bon tros, perquè amb un guió marca de la casa del tècnic basc l’Olot va haver de patir durant molts minuts, però al final va trobar el premi dels tres punts amb un penal transformat per Urri (83’), que va fer oblidar els penals per Forgas i Eloi que van costar punts importants ara fa setmanes.

Que era un partit a vida o mort es va veure abans de començar, amb Mandiola deixant Eloi i Xumetra fora de la convocatòria per decisió tècnica i tornant al sistema de cinc defenses. Al basc, que va acabar expulsat, li va sortir cara, sí, però podria haver passat completament el contrari. I és que els olotins van fer els mèrits justos per sumar alguna cosa de la visita al Camp d’Esports i la victòria va ser molt més del que es podia esperar després del que es va veure sobre la gespa.

En la primera part no va passar gairebé res més enllà d’una gran intervenció de Batalla davant David López. Ja era el guió que volien els olotins, però que no es va repetir en la segona part, ja que el Lleida va fer un pas endavant i perfectament hauria pogut trobar el gol que obrís la llauna. La va tenir Danilo i en va tenir dues Chumi, que va veure com en la segona era el travesser qui li evitava el gol (66’). Un gol que poc després va arribar, però que per sort per als olotins va ser en fora de joc. Quan pitjor estava l’Olot, que gairebé donava per bo l’empat, va arribar una reacció pràcticament inesperada. Busquets, que va topar amb el pal, i Ayala van tenir el gol a tocar i en el minut 82 el mateix Manel Busquets va provocar un penal que Urri es va encarregar de transformar en el 0-1 (83’). Amb els tres punts a la butxaca l’Olot va saber patir en els últims minuts tot i la insistència del Lleida i es va endur un triomf que pot ser or de cara al futur.

Hem treballat i corregut molt; ens ha tocat patir i hem tingut algunes fases de domini. Estic encantat amb tot l’equip
És la victòria d’un equip; ells han generat més però hem fet un partit molt digne