2a divisió FEF

L’Olot renova el conveni amb el Barça

La Unió Esportiva Olot i el Futbol Club Barcelona han renovat el conveni de col·laboració que els uneix. L’acord serveix perquè l’Olot i el Barça comparteixin coneixements i sinergies de treball, sobretot en l’àmbit formatiu. A més, aquesta temporada Josep Cerdà i Mamadou Saïdou Bah, futbolistes del Barça Atlètic, juguen cedits al primer equip de l’Olot.

L’acord també inclou descomptes en entrades i promocions per als socis de l’Olot a les instal·lacions del Barça. L’acte de renovació de l’acord, a les oficines de la ciutat esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, va estar encapçalat pel vicepresident primer, Rafael Yuste, i el directiu responsable del futbol formatiu, Joan Soler, per part del FC Barcelona, i pel president de la UE Olot, Joan Agustí.

L’Olot i el Barça van firmar el conveni la temporada passada, tot i que anys enrere ja hi havia hagut lligams entre les dues entitats i diverses cessions. El primer equip del FC Barcelona va visitar aquest estiu el municipal d’Olot en el punt culminant del centenari del conjunt garrotxí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)