Champions

Grup D: tot o res, màxima igualtat fins al final

Champions. El Tottenham, l’Sporting, l’Eintracht i el Marsella s’ho juguen tot en l’última jornada. Qualsevol equip pot passar als vuitens o quedar eliminat

La fase de grups de la Champions League arriba a la recta final i les calculadores ja treuen fum. Consumides cinc de les sis jornades, encara falten moltes coses per decidir en els últims i apassionants 90 minuts de la majoria de partits que es disputaran entre avui i demà. I és que, a hores d’ara, hi ha dotze equips classificats per als vuitens de final i només tres dels quals (el Bayern de Munic, el Chelsea i el Manchester City) hi tenen garantida la primera plaça. Per tant, encara falta saber el nom de quatre equips que passaran a la fase següent de la màxima competició europea, així com els que s’hauran de conformar amb l’Europa League.

On no hi ha res decidit és al grup D. Cap dels quatre equips (el Tottenham, l’Sporting de Portugal, l’Eintracht de Frankfurt i l’Olympique de Marsella) ha segellat la classificació ni ha caigut eliminat. Només hi ha dos punts de diferència entre els quatre integrants i, per tant, tots depenen de si mateixos en una última jornada que serà d’infart. El líder del grup, amb 8 punts, el Tottenham, s’enfrontarà a domicili amb el Marsella, el cuer, amb 6. L’Sporting i l’Eintracht, empatats a 7 punts, seran els protagonistes de l’altre duel. Tots dos es jugaran a les nou del vespre. Qui obtingui la victòria, accedirà matemàticament a l’eliminatòria següent, tot i que caldrà veure si en la primera o en la segona posició. Tots han arribat vius fins al final i ens han regalat autèntics partidassos. Avui no en serà una excepció. Màxima igualtat. Falten 90 minuts de pura passió i no aptes per a cardíacs.

Partit de vida o mort per a l’Atlético

L’Atlético necessita una victòria (18.45 h) contra el Porto si vol continuar viu en competició europea. Els colchoneros van caure eliminats de la Champions en la cinquena jornada de la fase de grups després d’empatar contra el Bayern Leverkusen (2-2) al Metropolitano. Avui no poden fallar contra l’equip portuguès, ja que, si no, també quedaran fora de l’Europa League. El Leverkusen és l’altre equip que pugna per la tercera plaça del grup B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)